The Queen of Prints – Maxjenny!

Maxjenny Forslund, känd som ”The Queen of Prints”, är den kreativa kraften bakom det framstående modemärket maxjenny!. Tillsammans med sitt dedikerade team skapar hon iögonfallande klädesplagg som kombinerar konst och mode. Dessa plagg är inte bara kläder; de är ett uttryck för individualism och självförtroende. Varje design har en wow-faktor som gör bäraren till stjärnan i varje rum.

Sedan lanseringen 2018 har maxjenny! blivit ett känt namn i den svenska modescenen, tack vare framgångsrika pop-up butiker i Stockholm och en stark online-närvaro, maxjenny.com. Märkets framgång bygger på word of mouth och genuina rekommendationer från nöjda kunder.

Maxjenny Forslund har förnyat den skandinaviska modescenen genom att införa färgstarka och unika mönster i en region som traditionellt hyllat minimalism. Genom att endast köpa in vita tyger och sedan printa/ tycka mönster / färg på tyget ”on demand”, minimerar maxjenny! både spill och överproduktion, vilket är både ekonomiskt och miljövänligt.

maxjenny! står ut i mängden med sin livfulla design som bärs av alla, från kungligheter och TV-personligheter till den vanliga människan. Märkets kläder är tidlösa, bortom flyktiga modetrender, och erbjuder långvarig design till sina kunder. Med ett fokus på ”affordable luxury”, positionerar sig maxjenny! som Sveriges främsta demi-couture märke. Dessutom sker all produktion inom Europa, med högsta respekt för både människa och miljö.

www.maxjenny.com